top of page

Søde ord fra elever

“Da jeg gik ned med stress fyldte de fysiske spændinger alt. Jeg følte entuitivt, at for at give plads til at løse den underliggende følelsesmæssige side, måtte jeg have løsnet de fysiske greb om mig. Her fandt jeg afgørende støtte ved at finde Stina på nettet. Fandt at Stina gav enetimer i yoga. Lige hvad jeg havde brug for. Jeg ringede til Stina og forklarede hende situationen, og vi aftalte, at Stina kom hjem til mig. 

Stina kom rolig med alt nødvendigt udstyr. Stina ledte mig med sin behagelige, tålmodige og beroligende stemme gennem en række afslapningsøvelser. Det var så godt, så godt. Jeg optog mig selv med mit webcamera med Stinas stemme på. Og efterfølgende har jeg mange gange ved hjælp af disse optagelser gennemført hele eller dele af programmet. Følelsen af at have noget, jeg kunne ty til, som er lavet lige til mig, og som jeg har indenfor rækkevidde var afgørende for mig. Jeg var jo i en proces, hvor jeg ellers oplevede stort og uforståeligt kontroltab.”

Lene Andersen, Direktør 

"Yoga for mig er min pause fra en travl hverdag,  giver mig ro og er godt for mit sind og krop."

Kristine Kesje 

“Yoga afspænder både krop og psyke.
Efter 1,5 time hos Stina er kroppen arbejdet igennem, spændinger løsnet og dagens stressfyldte tankemylder er forstummet og man er helt i ro. Stina er en fantastisk lærer, der underviser med opmærksomhed og omsorg for den enkelte deltager. Jeg kan varmt anbefale hendes timer.”
Juana Jeppesen, Psykolog

"Jeg dyrker yoga fordi det er en dejlig måde at få arbejdet med min krop og så hjælper det mig med at koble af og være tilstede.  

Bare i den korte periode jeg har gået hos dig, hvor jeg i starten tænkte på alle mulige ting imens ... kan jeg nu bare koble af og være tilstede ... et lille frirum/pause ... som jeg også kan bruge i hverdagen."

Mia Staunsager

"Vinteren 17/18 blev jeg ramt af stress. En lige højre der totalt slog benene væk under mig. Jeg var straks klar over, at jeg skulle have hjælp. Men hvad eller hvem går man til?! Man er lidt på herrens mark over for det kæmpe udbud af behandlere, der alle lover at kunne gøre en rask. Stina lover ikke at kunne gøre en rask, men hendes individuelle forløb er et vigtigt supplement til den øvrige behandling, man som stressramt måtte følge. Via blid yoga afspænder og stimulerer Stina kroppens naturlige processer. Og det virker! Derudover gør det heller ikke noget, at Stina ud over sin professionalisme er et utroligt imødekommende og tillidsvækkende menneske.

Jeg kan kun give Stina mine allerbedste og varmeste anbefalinger.  

Mette Boel, Udviklingskonsulent

“Efter en uge med job, børn, praktiske gøremål og planlægning blev den ugentlige yogatime det tidspunkt hvor jeg kunne koble helt af, give plads til mig selv, mine tanker, muligheden for at mærke min krop og give slip på spændinger. Efter en yogatime med Stina var jeg klar til at tage fat på en ny uge. Det er en gave at give sig selv.”
Rikke Kaalund, Medlemskonsulent

“Jeg har oplevet at yogaen har givet mig en balance mellem sind og krop. At komme "ned" i kroppen og mærke den indre styrke. Desuden har jeg nydt godt af de øvelser hvor kroppen bliver strakt igennem og oplevet det som et godt supplement til at løbetræne, jeg kan mærke hvordan hofter og ben bedre kan klare belastningen fra løbet. Stina er virkelig en god og omsorgsfuld underviser som formår at formidle ro og inspiration.”

Lone Brennerth Ilsø, Fysioterapout

“Yoga er som at spise chokolade”.

Rikke L.

bottom of page