top of page

Stina Svejbæk Eriksen,
exam. yogalærer.

Stina

Yoga har været en fast del af mit liv siden 1998, jeg har gået på opdagelse mellem forskellige yogaformer, Hatha yoga, Yin yoga og Vinyasa yoga på private hold og i yogacentre, Power yoga ved fitnesscentre, gravid yoga ved Skandinavisk yoga og en lang periode Iyengar yoga.

 

Min interesse for yoga startede allerede som teenager, hvor jeg lavede lidt yoga sammen med min mor, som på det tidspunkt dyrkede yoga.

 

Jeg har været fascineret af yogaen siden starten, udover den ydre styrke og smidighed, kunne jeg mærke at den gav mig noget mere - en indre styrke, mere ro og større balance mellem krop og sind.

 

Yoga har hjulpet mig i travle og stressede perioder, ved søvnbesvær, ømme kontorskuldre og jeg har i dag færre menstruationssmerter. Yogaen har samtidig givet mig kropsbevidsthed, smidighed, styrke og i det hele taget en større velvære og mere energi i hverdagen.

 

Jeg er uddannet inden for den traditionelle Hatha yoga, hos Dansk Yoga - en 2 årig uddannelse, der er kendt for at være en meget grundig uddannelse på i alt 830 undervisningstimer. Du kan læse mere om uddannelsen her: Dansk Yoga uddannelse

Har efterfølgende taget forskellige kurser og efteruddannelser. Bla. kursus i Indien med Søren "Yoga" Rasmussen og efteruddannelse i Restorative yoga med Sussi Jensen. Senest har jeg taget efteruddannelse i Yin yoga.

Medlem af foreningen Dansk Yoga.

bottom of page