søn. 22. nov.

|

Løgtenvej 93

Yoga i hvile - restorativ yoga

Har du også svært ved at give dig selv en pause? Vi er mange der glemmer, at give os selv ro og omsorg i en travl hverdag. Vi har brug for opladningspauser lige som vores mobiltelefoner. Undersøgelser viser, hvis vi giver kroppen og sindet "fri" jævnlig. Giver det dig mere energi og overskud.

Registration is Closed
See other events
Yoga i hvile - restorativ yoga

Tid & sted

22. nov. 2020 10.00 – 12.30

Løgtenvej 93, Løgtenvej 93, 8541 Skødstrup, Danmark

Om eventet

Har du også svært ved at give dig selv en pause? Vi er mange der glemmer, at give os selv ro og omsorg i en travl hverdag.

Vi har brug for opladningspauser lige som vores mobiltelefoner.

Undersøgelser viser, hvis vi giver kroppen og sindet "fri" jævnlig. Giver det dig mere energi og overskud til, at komme igennem travle og hårde perioder.

Yoga i hvile er en yogaform, hvis formål er at få dig ned i dyb afspændt tilstand.  Hjælper dig til at berolige sindet, skabe balance i nervesystemet.

I Yoga i hvile ligger du passivt i længere tid og bliver holdt støttet af tæpper og pøller eller lign.

Der skabes ro og tid til at mærke indad og komme ned i kroppen, dette aktiverer det parasympatiske nervesystem og sætter gang i kroppens naturlige evne til at helbrede sig selv og og derved dæmpe stress. Spændinger i krop og sind frigøres og har en dybdevirkende effekt på flere niveauer.

Pris pr. gang 350,- Betales via MobilePay 2287 1212

Tilmeld dig på 22871212 eller skriv til mig på stinasvejbaek@gmail.com

Adresse: Løgtenvej 93, 8541 Skødstrup

Del dette event